درباره نشریه

اطلاعات نشریه

فصلنامه اقتصاد دفاع و توسعه پایدار متعلق به انجمن علمی اقتصاد دفاع ایران بوده و  از سال 1395 فعالیت خود را آغاز نموده است. این فصلنامه بر اساس آیین‌نامه نشریات علمی مصوب 1398/02/02در ارزیابی سال 1402، موفق به کسب رتبه علمی «ب» شده است. اطلاعات کتابشناختی نشریه به شرح ذیل می باشد:

محور نشریه

اقتصاد دفاع دانشی میان رشته ای و چند تخصصی است که با توجه به تعریف ماهیت علم اقتصاد، به دنبال تخصیص بهینه منابع محدود دفاع به نیازهای دفاع است و در واقع اقتصاد دفاع، تلاش برای حداکثر ساختن نتیجه امور دفاعی با به خدمت گرفتن قواعد، مدل­ها و تکنیک­های علم اقتصاد است. از طرفی در اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد که مجموعه‌ای از ۱۷ هدف جهانی به هم پیوسته است، جهان به دنبال دستیابی به آینده بهتر و پایدارتر برای همه مردم، از طریق پایان دادن به فقر، حفاظت از کره زمین و تضمین صلح و رفاه می باشد که این موضوع در نشریه به عنوان یک رویکرد اساسی پیگیری می گردد. با توجه به آنچه بیان شد محور اصلی نشریه بررسی ابعاد اقتصادی فعالیت های دفاعی با رویکرد توسعه پایدار می باشد، لذا مقالات علمی در حوزه اقتصاد دفاع و توسعه پایدار در اولویت چاپ در نشریه قرار دارند.

نوع دسترسی

نشریه اقتصاد دفاع و توسعه پایدار، یک نشریه با دسترسی آزاد است به این معنی که تمام محتوای آن به‌صورت رایگان و بدون هزینه برای کاربران در دسترس است. کاربران مجاز به خواندن، دانلود، کپی، توزیع، چاپ، جستجو یا پیوند به متون کامل مقالات هستند، یا می‌توانند از آن‌ها برای هر هدف قانونی دیگری بدون درخواست اجازه قبلی از ناشر یا نویسنده استفاده کنند.

خط مشی حق چاپ

تحت مجوز دسترسی آزاد در نشریه اقتصاد دفاع و توسعه پایدار، نویسندگان، مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می‌کنند.

مجوز انتشار

این نشریه تحت مجوز Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0) است. یعنی شما اجازه دارید که اشتراک‌گذاری مطالب را در هر رسانه یا قالبی کپی و دوباره توزیع کنید و برای هر هدفی  بجز اهداف تجاری، محتوا را مجدداً ترکیب کنید، تغییر دهید و بر اساس آن بنوسید.

سیاست اخلاق در نشر

این نشریه تابع قوانین اخلاق در نشریات قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می باشد و از آیین نامه اجرایی قانون اساسی و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می شود.

سیستم مشابهت‌یاب

نشریه اقتصاد دفاع و توسعه پایدار به‌منظور جلوگیری از سرقت علمی، متن‌های فارسی را با استفاده از سامانه مشابه‌یاب سمیم نور و متن‌های لاتین (چکیده انگلیسی مقالات) را با استفاده از سامانه iThenticate مشابهت‌یابی می‌کند. همه مقاله ها قبل از ارسال به داوری مشابهت‌یابی می‌شوند و چنانچه درصد تشابه بیشتر از 20 درصد باشد، مقاله از روند بررسی خارج خواهد شد.

درآمد نشریه

دانشگاه عالی دفاع ملی به‌عنوان ناشر، هزینه‌های مجله شامل؛ راه‌اندازی و نگهداری زیرساخت نشریه، فرآیند داوری، ویراستاری، صفحه‌آرایی ، حفظ آرشیو مقالات و چاپ مقالات را تامین می‌کند.

هزینه ها

هیچ هزینه‌ای برای ارسال، بررسی و پذیرش مقاله ها دریافت نمی‌شود.

سیاست تخفیف هزینه چاپ مقالات

از آنجایی که این نشریه هزینه ای دریافت نمی نماید، سیاست تخفیفی ندارد.

تبلیغات

این نشریه هیچ‌گونه تبلیغاتی را نمی‌پذیرد.

بازاریابی مستقیم

هیچ فعالیت بازاریابی مستقیم در این نشریه وجود ندارد.

بیانیه محرمانگی

نام‌ها و آدرس‌ ایمیل‌های وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده می‌شود و برای قسمت‌های دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.

آرشیو وب‌سایت نشریه

تمام محتوای الکترونیکی (وب‌سایت، مقالات و...) به دو روش آرشیو می‌شوند: نسخه پی‌دی‌اف تمام مقالات در وب‌سایت نشریه به‌صورت آنلاین و در دسترس خوانندگان است. در حالی‌که یک کپی از همان محتوا در سرور دیگری به‌عنوان پشتیبان نگهداری می‌شود.

پایگاه‌های نمایه‌کننده

اطلاعات اصلی و چکیده مقالات منتشر شده در نشریه اقتصاد دفاع و توسعه پایدار، در چندین پایگاه نمایه‌سازی می‌شوند. همچنین علاوه بر اطلاعات اصلی، نسخه پی‌دی‌اف تمام مقالات، "سامانه نشریات علمی ایران" آرشیو می‌شود.

بایگانی شخصی

کلیه نویسندگان می‌توانند مقالات خود را بلافاصله پس از انتشار در وب‌سایت نشریه، در سیستم شخصی یا وب‌سایت موسسه خود آرشیو کنند.